Spălătoria de covoare Laguna Verde

Spălătoria de covoare Laguna Verde din Pucioasa face parte din gama noastră variată de servicii. Situată strategic în inima orașului Pucioasa, la adresa Strada Florin Popescu nr. 5, lângă autogară, Laguna Verde reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută servicii de curățare a covoarelor eficiente și convenabile.

Aici, curățenia nu este doar o promisiune, ci o garanție. Folosind cele mai avansate tehnologii și soluții de curățare ecologice, ne asigurăm că fiecare covor este tratat cu cea mai mare grijă, indiferent de material sau de gradul de murdărie. Începând cu desprăfuirea avansată urmată de o spălăre profundă, covoarele dumneavoastră sunt apoi finisate și parfumate înainte de a fi uscate într-un spațiu special amenajat pentru a fi returnate curate si uscate complet în cel mai scurt timp.

Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră, de aceea ne mândrim cu procesul nostru rapid și eficient care returnează covoarele într-o stare impecabilă în cel mai scurt timp.

Oferim preluare și livrare la domiciliu în Pucioasa și localitățile învecinate gratuită, eliminând orice bătaie de cap legată de transportul covoarelor tale.

Adresă: Strada Florin Popescu nr. 5, Pucioasa (lângă autogară)

Program de Lucru

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Sâmbătă: 9:00 – 13:00

Telefon: 0764 673 254