Servicii

Complex Green Heaven Pucioasa

Prezentare complex (2)

Locație de evenimente

La doar o oră și jumătate de București sau 20 de minute de Târgoviște, Green Heaven se transformă în destinația perfectă pentru evenimente memorabile, oferind spații atât în aer liber, cât și acoperite, înconjurate de peisaje naturale încântătoare și dotări elegante pentru petreceri, nunți și alte ocazii speciale.

IMG-20231213-WA0009

Servicii de catering

Explorați o lume a gusturilor cu serviciile noastre de catering, concepute pentru a satisface cele mai diverse preferințe culinare. De la meniuri personalizate pentru evenimente speciale, până la delicatese pentru cei mici, bucătăria noastră promite o experiență gastronomică unică, fie că alegeți să vă bucurați de ea în restaurantul nostru sau prin serviciul nostru de livrare.

Banquet table in restaurant with different snacks

Meniuri

Echipa noastră de bucătari profesioniști vă invită să vă delectați în restaurantul nostru 'a la carte', în comfortul dumneavoastră prin livrare la domiciliu, sau la unul dintre evenimentele de neuitat care vă oferă o experiență culinară completă și de calitate.

Loc de joaca (7)

Loc de joacă

Heaven Land este paradisul de joacă pentru copii, oferind o varietate de activități în spații sigure și supravegheate. De la locuri de joacă în aer liber, perfecte pentru exploratori curajoși, la zone acoperite unde distracția continuă indiferent de vreme, complexul nostru este locul unde fiecare copil poate trăi aventuri fabuloase și unde părinții pot fi siguri că micuții lor se distrează în deplină siguranță.

Despre spălătorie

IMG-20231213-WA0013

Spălătorie de covoare Laguna Verde

Alegerea spălătoriei de covoare nu este doar o decizie practică, este o declarație că sănătatea familiei tale este de mare importanță. La Laguna Verde, înțelegem acest lucru profund și ne dedicăm să oferim nu doar o curățenie vizibilă, ci o transformare autentică a spațiului tău de viață.