Meniuri

Vă invităm să aruncați o privire în spatele scenei bucătăriei noastre la Green Heaven. Echipa noastră de bucătari profesioniști unde au urmat cursuri avansate, unde au rafinat și îmbogățit tehnicile culinare pentru a vă furniza meniuri impresionante în restaurantul 'a la carte', în confortul casei dumneavoastră prin livrări la domiciliu, sau în noul salon unde veți petrece evenimentele de neuitat.

Meniul zilei

Indiferent de evenimentul dumneavoastră, Green Heaven Pucioasa vă oferă opțiuni variate de meniuri zilnice. Meniul zilei este conceput cu atenție la nutriție și varietate, pentru a vă satisface gusturile și pentru a vă oferi o experiență culinară deosebită în fiecare zi.

Meniuri pentru evenimente

Suntem dedicați excelenței gastronomice și ne-am pregătit temeinic pentru a transforma fiecare eveniment într-o aventură culinară de neuitat.

Ne menținem la zi cu ultimele tendințe din lumea culinară. Indiferent dacă preferați influențe internaționale sau savoare locală, meniurile noastre sunt concepute pentru a satisface chiar și cele mai exigente persoane. De la aperitive elegante la deserturi somptuoase, meniurile noastre sunt un festin pentru simțuri, oferind o gamă diversificată de arome și texturi.

Salonul nostru dedicat nunților și evenimentelor este deja în plină activitate pentru organizarea festivităților. Dacă doriți un cadru excepțional pentru a celebra momente deosebite, vă încurajăm să ne contactați cât mai repede pentru a rezerva. Locurile se ocupă rapid, așa că vă sfătuim să acționați prompt pentru a vă asigura data dorită.

Masa de seară în restaurant sau cu livrare la domiciliu

În cazul în care doriți să savurați o cină relaxantă, bucătăria Green Heaven vă oferă o experiență culinară în restaurantul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de preparate rafinate, pregătite cu grijă de către bucătari talentați. Dacă preferați confortul casei dumneavoastră, vă punem la dispoziție și opțiunea de livrare, astfel încât să vă puteți bucura de mâncarea noastră delicioasă în intimitatea căminului dumneavoastră.

La Green Heaven, flexibilitatea și atenția la detaliu sunt cheile pentru a vă oferi o experiență culinară completă și de calitate. Indiferent de ocazie sau preferințe, suntem pregătiți să vă răsfățăm cu servicii de catering și preparate delicioase, iar în cazul copiilor, le oferim mese hrănitoare și sănătoase, într-un mediu sigur și plăcut.

Program livrări la domiciliu Zilnic între orele 12:00 si 20:00