Locație de evenimente

Bine ați venit la Green Heaven, destinația magică unde visele devin realitate și evenimentele devin amintiri de neuitat! Cu spații atât în aer liber, cât și acoperite, la noi găsești locul ideal pentru petreceri private, aniversări, tăieri de moț, botezuri și chiar nunți, deoarece vă oferim o experiență deosebită și confortabilă în mijlocul naturii.

Locație în aer liber

Priveliștea încântătoare creează o atmosferă magică în locația noastră. Spațiul generos și frumos amenajat oferă cadrul ideal pentru ceremonii și evenimente în mijlocul naturii. Aleile îmbrățișate de verdeață, zonele cu copaci, piscina cu apă mereu cristalină și dealurile pline de păduri creează un decor de poveste, perfect pentru fotografii de excepție și momente romantice.

Locație acoperită (În caz de ploaie)

La Green Heaven, ploaia nu va strica niciodată evenimentul dumneavoastră, deoarece avem o locație acoperită fermecătoare și rafinată, gata să vă primească cu brațele deschise. Designul elegant și ambientul confortabil vă asigură că evenimentul dumneavoastră se va desfășura într-un cadru protejat și primitor, indiferent de condițiile meteo. Lumina caldă și decorurile deosebite vor transforma spațiul acoperit într-un loc de poveste, potrivit pentru orice ocazie specială.

Petreceri memorabile

Indiferent de evenimentul pe care îl sărbătoriți, locațiile noastre vă oferă flexibilitate și posibilități nelimitate pentru a crea petreceri personalizate și memorabile. Echipa noastră dedicată va fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să planificați și să realizați evenimentul perfect, având grijă de fiecare detaliu, astfel încât să vă puteți bucura de momente speciale alături de cei dragi.

La Green Heaven vă invităm să trăiți experiențe de neuitat într-un cadru de vis, unde natura și rafinamentul se împletesc pentru a crea amintiri de preț. Vă așteptăm cu drag să descoperiți frumusețea locației noastre și să transformăm evenimentul dumneavoastră într-un moment magic și deosebit!