Loc de joacă

Cu bucurie vă anunțăm că Heaven Land este un loc desprins din basme și pentru copii. Aici, toți cei mici vor găsi spații special concepute pentru joacă și aventuri fără sfârșit, într-un mediu sigur și protejat.

Piscină pentru mini-exploratori

Știm cât de mult îi încântă pe cei mici apa și distracția la piscină. De aceea, am creat o zonă specială în piscină, adaptată nevoilor și siguranței copiilor. Aici, cei mici se pot bucura de apă, jocuri acvatice și momente de răsfăț în siguranță, sub supravegherea atentă a adulților.

Locul de joacă în aer liber

Pentru cei mai curajoși exploratori, avem un loc de joacă în aer liber care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și protecție. Tobogane colorate, leagăne și trambuline îi vor purta pe copii într-o lume plină de distracție și voie bună.

Loc de joacă acoperit

Indiferent de vreme, copiii vor găsi mereu un loc de joacă acoperit în incinta complexului. Aici, imaginația prinde aripi, iar distracția este garantată într-un spațiu mare și prietenos, adaptat vârstei lor. Echipat cu jocuri interactive, zona de joacă acoperită va aduce zâmbete pe fețele celor mici.

La Heaven Land, siguranța copiilor este o prioritate, așa că ne-am asigurat că toate locurile de joacă îndeplinesc cele mai stricte standarde de protecție. Astfel, părinții se pot bucura de liniște și pace, știind că cei mici se distrează în deplină siguranță.

Locul nostru de joacă îi va ține pe cei mici ocupați, iar părinții pot profita de acest timp pentru a se relaxa, socializa și savura momente de răsfăț în cadrul complexului Green Heaven Pucioasa.

Îi așteptăm cu brațele deschise pe toți copiii, pentru a-i transforma în mici aventurieri și a le oferi cele mai frumoase amintiri la Heaven Land.

Loc de joaca (11)