Istoric

Bine ați venit la Green Heaven, complexul multi-funcțional ce și-a deschis porțile inițial în anul 2009 ca o piscină modernă în orașul Pucioasa. Am reușit să umplem un gol pe scena locală a agrementului care dura de aproximativ 22 de ani. Orașul Pucioasa, cunoscut pentru modernizarea sa continuă, a fost terenul propice pe care am construit și am evoluat, reușind să transformăm o simplă piscină într-un veritabil centru de relaxare și divertisment.

În primii ani de funcționare ne-am concentrat pe oferirea unei experiențe de înaltă calitate pentru iubitorii de înot și soare. Însă am simțit că putem face mai mult pentru comunitate. Astfel am adăugat un teren de minifotbal la complex, cu scopul de a crea o mini-bază de agrement care să satisfacă nevoile variate ale publicului. Această extindere a fost un pas natural, dat fiind faptul că în zona Pucioasa nu exista un astfel de centru de agrement și sport.

Cu trecerea timpului și odată cu creșterea ritmului de modernizare a orașului, am decis să mergem și mai departe. În urmă cu doi ani, am transformat complet Green Heaven, lărgindu-ne portofoliul de servicii pentru a include opțiuni de divertisment și relaxare pentru toate categoriile de vârstă. Așa s-a născut restaurantul nostru: un spațiu elegant și rafinat cu o capacitate de 80 de locuri, unde puteți savura delicii culinare într-un cadru plăcut.

Și pentru că știm cât de importantă este diversitatea, am adăugat și un loc de joacă pentru copii, atât în interior cât și în exterior, asigurând astfel divertisment pentru cei mici indiferent de vremea de afară. Completăm această ofertă cu un salon de evenimente ultra-modern, care poate găzdui până la 450 de persoane, fiind ideal pentru nunți, botezuri, conferințe sau petreceri corporate.

Ultima piesă din acest minunat puzzle este un mini-hotel cu 18 camere de cazare, în dorința noastră de a oferi oaspeților nu doar divertisment și relaxare, ci și confortul unui sejur prelungit în inima orașului Pucioasa.

Green Heaven s-a transformat astfel într-un complex complet, care răspunde nevoilor diversificate ale locuitorilor și vizitatorilor orașului Pucioasa. Ne străduim să oferim o experiență completă, de la relaxare la distracție și de la ospitalitate la rafinament culinar. Așadar, indiferent de vârsta sau preferințele dumneavoastră, la Green Heaven veți găsi întotdeauna ceva care să vă facă ziua mai frumoasă.