Întrebări frecvente

Green Heaven oferă o piscină pentru toate vârstele, locuri de joacă pentru copii, atât în aer liber cât și acoperite, restaurant cu gastronomie deosebită, spații pentru evenimente private și o zonă de relaxare în natură.

Da, complexul este ideal pentru familiile cu copii, oferind zone de joacă sigure și adaptate, precum și o piscină special concepută atât pentru mini-exploratori cât și pentru adulți.

În prezent, complexul se concentrează pe activități de zi și evenimente, iar din anul 2024 va oferi și opțiuni de cazare.

Da, complexul oferă spații atât în aer liber cât și acoperite, ideale pentru nunți și alte evenimente speciale, complet echipate pentru a face din ziua dumneavoastră una de neuitat.

Oferim o gamă variată de preparate culinare, de la meniuri zilnice la mese de seară rafinate, fie în restaurantul nostru, fie prin serviciul de catering pentru evenimente.

Toate zonele de joacă sunt proiectate și monitorizate pentru a îndeplini cele mai stricte standarde de siguranță.

Nu organizăm lecții de înot pentru copii.

Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau email, folosind Pagina de contact.

Green Heaven este deschis zilnic între orele 09:00 și 22:00, cu excepția evenimentelor private care pot continua până târziu în noapte.

Da, complexul este echipat cu facilități accesibile pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv rampe de acces și toalete adaptate.

Nu încurajăm aducerea de mâncare și băutură de acasă, având în vedere gama noastră variată de opțiuni culinare disponibile în complex și pentru siguranță sanitară.

Fumatul este permis doar în zonele desemnate, respectând confortul tuturor oaspeților noștri.

Oferim o varietate de activități pentru copii, inclusiv locuri de joacă, trambuline, jocuri interactive și o piscină dedicată, pentru distracție și aventură în siguranță.

Da, avem pachete personalizate pentru evenimente, care includ servicii de catering, decor și planificare, pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este unic și memorabil.

Complexul nostru este versatil, putând găzdui o gamă largă de evenimente, de la nunți, botezuri și aniversări, până la petreceri private și evenimente corporate.

Pentru accesul la piscină și restaurant, recomandăm rezervare, în special în sezonul de vârf, pentru a garanta disponibilitatea.

Green Heaven este ușor accesibil cu mașina, este situat la aproximativ o oră jumătate de București, iar instrucțiunile detaliate de navigare sunt disponibile pe Pagina de contact.

Da, complexul Green Heaven Pucioasa include un loc de joacă special amenajat pentru bebeluși, sigur și echipat cu jucării adaptate vârstei lor, unde părinții se pot juca liniștiți alături de cei mici.

Pentru a organiza o petrecere pentru copilul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați direct. Oferim pachete personalizate pentru petreceri, incluzând acces la locurile de joacă, meniuri dedicate pentru copii și diverse activități distractive.

Da, Green Heaven Pucioasa oferă meniuri special concepute pentru evenimente precum nunți și botezuri, adaptate preferințelor dumneavoastră și ale invitaților, asigurând o experiență culinară memorabilă.

Absolut, complexul dispune de spații în aer liber perfecte pentru organizarea de evenimente speciale, inclusiv nunți, botezuri sau petreceri private, oferind un cadru natural și încântător.

Oferim o gamă variată de opțiuni de divertisment pentru evenimente, de la muzică live și DJ, până la animatori pentru copii, pentru a asigura distracție pentru toate vârstele.

Da, oaspeții dumneavoastră vor avea acces la piscina complexului în cazul în care organizați evenimentul la Green Heaven, oferindu-le astfel o experiență completă și relaxantă.

Încurajăm personalizarea evenimentelor și suntem deschiși să colaborăm cu dumneavoastră pentru a integra propriul decor, asigurându-ne că evenimentul reflectă stilul și preferințele personale.

Evenimentele private pot continua până târziu în noapte, fără o limită strictă de oră, însă respectăm regulile de liniște ale comunității locale și ne asigurăm că toate activitățile se desfășoară cu considerație față de ceilalți oaspeți și vecini.

Pentru evenimentele corporate, Green Heaven Pucioasa oferă sală de conferințe, servicii de catering profesionale, și posibilitatea organizării de team-building-uri în aer liber, asigurând astfel cadrul perfect pentru întâlniri de afaceri, seminarii sau petreceri corporate.

Da, tratăm o varietate largă de covoare, indiferent de material sau dimensiune. Echipa noastră are experiența necesară pentru a oferi cea mai bună îngrijire fiecărui tip de covor.

Tarifele noastre sunt competitive și transparente, bazate pe dimensiunea și tipul covorului, precum și pe serviciile suplimentare solicitate. Pentru o estimare precisă, te rugăm să ne contactezi direct