Echipa Green Heaven Pucioasa

La Green Heaven Pucioasa, fiecare membru al echipei noastre joacă un rol crucial în crearea unei experiențe de neuitat pentru oaspeții noștri. Suntem mândri să avem o echipă de profesioniști dedicați, pasionați de natură, ospitalitate și servicii de calitate superioară. Împreună, lucrăm ca o familie pentru ca fiecare moment petrecut în complexul nostru este magic și memorabil.

Managerul general

La cârma Green Heaven se află Romulus Ciobanu, managerul nostru general, al cărui trecut impresionant include o carieră de succes ca antrenor și jucător de fotbal. Această experiență unică îl dotează pe Romulus cu abilități excepționale de leadership și o înțelegere profundă a dinamicii echipei, contribuind astfel la abilitatea sa de a fi un manager și mai eficient. Cu o experiență vastă în domeniul ospitalității și o pasiune puternică pentru excelență, el conduce echipa cu o viziune clară și un angajament ferm pentru satisfacția oaspeților. Sub îndrumarea sa strategică și inspirată, Green Heaven Pucioasa a devenit un nume de referință în industrie, renumit pentru calitatea serviciilor și pentru experiențele memorabile oferite vizitatorilor.

Echipa de bucătari

Inima gastronomiei noastre este echipa de bucătari talentați. Fiecare preparat servit în restaurantul nostru este o dovadă a dedicării și a creativității lor, transformând fiecare masă într-o experiență culinară deosebită. Folosind doar ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, bucătarii noștri reușesc să îmbine tradiția cu inovația, creând meniuri variate și delicioase care să satisfacă toate gusturile.

Echipa de evenimente

Orice eveniment la Green Heaven Pucioasa este gestionat de echipa noastră de evenimente, specialiști în transformarea viselor în realitate. Echipa se asigură că fiecare detaliu este perfect, de la decor la servicii, pentru a crea o atmosferă magică și pentru a asigura succesul evenimentului dumneavoastră.

Echipa de întreținere și curățenie

Curățenia și confortul sunt esențiale pentru o experiență plăcută la Green Heaven. Echipa noastră de întreținere și curățenie lucrează neobosit pentru a menține complexul impecabil, asigurându-se că fiecare spațiu este curat, igienizat și gata să vă primească în cele mai bune condiții.

La Green Heaven Pucioasa, echipa noastră este dedicată creării unei atmosfere calde și primitoare pentru toți oaspeții noștri. Ne mândrim cu profesionalismul, pasiunea și angajamentul fiecărui membru în a oferi servicii excepționale. Vă invităm să ne cunoașteți și să vă alăturați familiei Green Heaven, unde fiecare detaliu contează și fiecare oaspete este tratat ca parte a familiei noastre.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Green Heaven Pucioasa.